Home Remorca motocultor
Remorca motocultor
Remorca motocultor PDF Imprimare Email
Remorca motocultor
Scris de adrian86   
Miercuri, 16 Martie 2011 07:12
Remorca motocultor este un accesoriu pentru motocultoarele mai puternice. Sunt asemenea remorcilor autoturisemelor insa au o dimensiune mai mica si sunt adaptate secial pentru a fi tractate de un motocultor. Remorca motocultor are capacitatea de a transporta mase de pana la 500 de kilograme.

Remorca motocultor poate fi utilizata pentru a transporta diverse incarcaturi spre destinatii dorite. Pot fi transportate buruienile inlaturate de pe un camp pentru a fi depozitate in locuri destinate special. De asemenea cu ajutorul remorcii cultivator putem transporta si alte unelte sau accesorii care ne sunt de folos in munca pe terenul agricol, cum sunt pompe, motoare, tevi si alte unelte.

Utilizarea unei remorci cultivator poate fi utila intrucat daca aveti nevoie sa luati ceva la locul in care vreti sa munciti nu este nevoie sa mergeti cu masina personala, evitand astfel sa va deteriorati autorusimul pe terenul accidentat unde sunt plantate culturile.

La achizitionarea unei remorci motocultor majoritatea dealerilor va vor oferi o garantie de 24 de luni pentru aceasta, timp in care orice fel de reparatie va fi suportata de firma de la care ati achizitionat produsul. Odata ce veti cumpara remorca cultivator veti putea achizitiona si alte accesorii optionale precum: -contragreutati roti: freze, plug reversibil , rarita, prasitoare, cositoare frontala, lama buldozer, matura frontala si altele.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com