Home Motocultor ruris
Motocultor ruris
Motocultor Ruris PDF Imprimare Email
Motocultor ruris
Scris de adrian86   
Miercuri, 16 Martie 2011 07:01
Motocultorul Ruris este un tilaj foarte util pentru lucrarile agricole din gradina dumneavoastra, cum ar fi sapatul si aratul. Aceste utilaje se gasesc in mai multe variante de dimensiune si putere, fiecare adaptate pentru un anumit stil de munca. Dintre toate utilajele din aceasta categorie pe care le gasim pe piata motocultorul Ruris se numara printre produsele de o calitate ridicata.

Motocultorul Riris este disponibil in 3 variante, fiecare adaptat pentru diverse suprafete de lucru:
- Motocultorul Ruris 550H Sprint, care este dotat cu un motor Honda de 5.5 cai putere. Are disponibila o singura viteza de rulare, greutatea de 45 de kilograme iar suprafata de actionare este ajustabila intre 35 si 85 de centimetri. Aceste caracteristici ofera motocultorului Ruris capacitatea de a se descurca in spatii inguste, realizand un sapat de calitate.

- Motocultorul Ruris “Farner A1” este dotat cu un motor Kama in patru timpi de 5.5 cai putere cu aprindere manuala. Acest motocultor Rurins cantareste 48 de kilograme, si beneficiaza de o singura viteza de rulare, iar transferul de putere se realizeaza prin curele si lanturi. Suprafata pe care poate actiona este cuprinsa intre 30 si 80 de centimetri, iar lamele din otel dur il fac perfect pentru aratul in solul compactat.

- Ultima varianta din aceasta gama de produse este reprezentata de motocultorul Ruris “Farmer A2”, care spre deosebire de varianta A1 este dotat cu un motor mai puternic de 6.5 cai putere cu o viteza inainte si una inapoi. Aprinderea este manuala, cantareste 50 de kilograme si transferul de putere se realizeaza prin lanturi. Are o suprafata de actionare de 30-80 centimetri care poate fi ajustata. Spre deosebire de celelalte tipuri de motocultoare Ruris, acesta poate fi folosit in cele mai grele conditii de soluri.

Astfel ca daca doriti sa beneficiati de un utilaj de buna calitate care este capabil sa se ridice la dorintele voastre in ceea ce priveste aratul in gradinile caselor dumneavoastra, trebuie sa stiti ca un motocultor Ruris reprezinta cea mai buna solutie posibila. Asa ca nu ezitati si achizitionati un motocultor ruris care se potriveste cu tipul de lucru pe care doriti sa-l efectuati.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 1 membru online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com