Home Motocultor diesel
Motocultor diesel
Motocultor diesel PDF Imprimare Email
Motocultor diesel
Scris de adrian86   
Miercuri, 16 Martie 2011 07:01
Motocultorul diesel este printre cele mai raspandite tipuri de motocultori. Sunt des utilizate in gradinile de dimensiuni mai mari si efectueaza un sapat de calitate in cele mai dure tipuri de sol, atat cel uscat si batatorit cat si in cel moale. Motocultorul diesel beneficiaza de putere mai mare comparativ cu celelalte tipuri de cultivatoare.

Motorul motocultorilor diesel poate ajunge pana la 12 cai putere, aceasta ofera un utilaj care efectueaza o munca de buna calitate in toate conditiile de sol. Poate fi de mai multe tipuri: impinse sau autopropulsate sub forma de niste tractoare mai mici. Pot fi utilizate atat in gradinile proprii cat si pe camp pentru lucrul pe portiuni mai mici de teren. Pentru portiunile de teren agricol mai mari se folosesc tractoarele normale care sunt mult mai rapide.

In cazul in care dorim sa detinem un asemenea utilaj pentru ingrijirea gradinii noastre costurile de achizitionare pentru un motocultor diesel nu sunt foarte mari. Preturile se incadreaza undeva intre 800 si 2.000 de euro. Exista totusi si motocultoare diesel care pot trece de acest interval, insa acestea sunt dotate cu accesorii suplimentare care asigura un sapat de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste lamele motocultorului diesel, acestea sunt realizate dintr-un otel foarte dur pentru a nu ceda sub forta exeritata de utilaj si pentru a face fata oricaror tipuri de sol. Suprafata pe care pot actiona variaza in functie de model, insa se situeaza in jurul a 1.5 metri, iar adancimea sapatului este de 30 de centimetri.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com